Vastuullisuus yhdistää meitä: mcare ja CHG aloittavat yhteistyön

Kansainvälinen, teknistä ja kaupallista osaamista yhdistävä CHG-MERIDIAN Group on johtava teknologian hallinnan ja rahoituksen asiantuntijainformaatio-, teollisuus- ja terveysteknologian osa-alueilla. Yritys on suunnitellut, toteuttanut ja rahoittanut räätälöityä ja vastuullista teknologiainfrastruktuuria yli 40 vuoden ajan. CHG-MERIDIANilla on toimintaa 28 maassa ympäri maailmaa. Heidän asiakkaansa ovat tyypillisesti suuria yrityksiä ja organisaatioita, joissa on paljon työntekijöitä.

mcare on Pohjoismaiden johtava kiertotaloutta tukeva ICT-palveluntarjoaja, joka painottaa vahvasti vastuullisuutta ja asiakkaidensa laitteiden elinkaaren pidentämistä. Juuri siksi he ovat täydellinen kumppani CHG-MERIDIANille. mcare on Pohjoismaiden suurin valtuutettu Applen huoltopalvelujen tarjoaja, ja heillä on valtuudet huoltaa lähes kaikki suuret mobiililaitemerkit. mcare Group korjaa vuosittain noin 150 000 laitetta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, ja heidän asiakastyytyväisyytensä on 90 %.

Enterprise Mobility Solutionin myötä CHG-MERIDIAN tarjoaa asiakkailleen täydellisiä palvelupaketteja, joiden palvelut kattavat mobiililaitteiden koko elinkaaren. Yhteistyössä mcaren kanssa he pystyvät kattamaan koko ympyrän kaaren laitehankinnan rahoituksesta kierrätykseen. CHG-MERIDIAN kiinnittää huomiota teknologian koko elinkaareen tarjotakseen sertifioituja ja hiilineutraaleja IT-investointeja. mcare tarjoaa CHG-MERIDIANin asiakkailleasiantuntevia korjauspalveluita – missä ja milloin tahansa.

”Olemme jo pitkään mcarella panostaneet vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme, ja ympäristöystävällisyys on aidosti osa palvelutarjontaamme. Tuemme palveluillamme vastuullista teknologian käyttöä, sillä asiakkaamme voivat käyttää laitteitaan tehokkaasti koko niiden elinkaaren ajan. Yhteistyö CHG-MERIDIANin kanssa vastaa täydellisesti arvojamme ja vahvistaa brändilupaustamme: Autamme asiakkaitamme hallitsemaan vastuullisesti ekologista jalanjälkeään samalla, kun he saavat nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Uskomme, että tämä yhteistyö luo myös lisää paikallisia ICT-työpaikkoja Pohjoismaihin kansainvälisiin asiantuntijatiimeihimme”, mcare Services Oy Managing Director Uki Heng sanoo.

Molemmat yritykset ovat ymmärtäneet, että heidän asiakkaidensa työntekijät eivät enää työskentele ainoastaan toimistoissaan. Tulevaisuuden työ on yhä liikkuvampaa. Hybridityö siirtyy nomadisesti toimistolta asiakkaan luo,tehtaalle ja jopa työntekijän kotiin ja kesämökille. Tästä syystä laitteita käytetään eri paikoissa ja lopulta ne hajoavat missä vain, ja ne on silti korjattava nopeasti. Sekä CHG-MERIDIANilla että mcarella on jo käytäntöjä, jotka mahdollistavat tämän kestävällä ja ekologisella tavalla.

"Helpommaksi tätä ei saa. CHG-MERIDIANin palvelutarjonta tukee resurssitehokasta kiertotaloutta, ja panostamme kestävään kehitykseen ja elinkaariajatteluun. Nyt voimme tarjota loistavan ratkaisun, jossa asiakkaamme voivat täysin vapaasti valita juuri omiin tarpeisiinsa sopiva tmobiililaitteet – ja me hoidamme loput. Yhteistyö mcaren kanssa mahdollistaa vastuullisen laitehuollon asiakkaidemme työntekijöiden ja heidän laitteidensa sijainnista riippumatta. Lisäksi voimme olla varmoja, että kaikkien laitteiden korjaus ja huolto hoidetaan valtuutetusti. Näin autamme asiakkaitamme vähentämään kustannuksia ja tekemään hyvää ympäristölle! Kukaan muu ei tarjoa näin kokonaisvaltaista palvelua, joka pitää sisällään sekä rahoituspalvelut että laitehuollon”, VP Sales at CHG-MERIDIAN Sweden& Finland Marko Tarkiainen sanoo.

mcaren palvelut ovat jo CHG-MERIDIANin asiakkaiden saatavilla.

Lue lisää CHG-MERIDIANin Enterprise Mobility Solutionista täältä:

https://www.chg-meridian.fi/fi/IT/enterprise-mobility-solutions0.html

Lue lisää mcaren vastuullisuusohjelmasta täältä:

https://mcaregroup.fi/sustainability/

Lisätietoa:

mcare Services Oy Managing Director Uki Heng

uki.heng@mcare.fi

VP Sales at CHG-MERIDIAN Sweden & Finland Marko Tarkiainen

marko.tarkiainen@chg-meridian.com

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.