Olemme johtava pohjoismainen palveluyritys, joka pidentää laitteiden elinkaarta kuluttajille ja yrityksille.

Meidän missio

Teknologian vastuullisen käytön edistäminen - korjaa, kunnosta, käytä uudelleen ja kierrätä

Miten missiomme toteutuu

Huolto

mcaren palvelutarjonta kattaa useimmat suuret ICT-brändit ja meidät tunnetaan Pohjoismaiden suurimpana valtuutettuna Applen palveluntarjoajana.

Palvelut

Kattava valikoimamme palvelusopimuksia mahdollistaa, että mcaren asiakkaana voit jättää kaiken ICT-laitteiden huoltoon ja korjaukseen liittyvän meille  ja keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Buyback

Takaisinostamme laitteesi ja kauttamme niille tarjoutuu uusi elämä. Meiltä löydät kustannustehokkaasti myös käytettyjä ja kunnostettuja laitteita. Kun laite aikanaan tulee elinkaarensa päähän, kierrätämme sen vastuullisesti.

Kiinnostuitko?

Ota meihin suoraan yhteyttä tai navigoi sivustollamme löytääksesi lisätietoja. Me olemme aina valmiina kuulemaan tarpeistasi ja ratkaisemaan toiveesi.

Olisitko sinä yksi meistä?

Tällä hetkellä mcare Group työllistää 70 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Näissä kolmessa maassa konserni tarjoaa huolto- takaisinosto- ja kierrätyspalveluita sekä kunnostettujen laitteiden jälleenmyyntiä.

Hae töitä
mcare Group tunnetaan kilpailukykyisistä hinnoistaan, mutta vielä tärkeämpää on laatumme ja palvelumme nopeus. Olemme ylpeitä ongelmien ratkaisemisesta.
Matti Uronen
Chief Executive, mcare