Korjauspalvelujen edelläkävijä Pohjoismaissa

Meidän missio

mcaren asiakkaat voivat jättää kaiken ICT-laitteiden huoltoon ja korjaukseen liittyvän meille ja keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. mcare pidentää laitteiden elinkaarta ammattimaisen huollon ja korjauksen avulla. Hoidamme kaiken nopeasti ja kätevästi aina laitteiden kestävään jälleenmyyntiin tai kierrätykseen asti. mcaren palvelutarjonta kattaa useimmat suuret ICT-brändit ja meidät tunnetaan Pohjoismaiden suurimpana valtuutettuna Applen palveluntarjoajana.

Mitä arvostamme

Asiakaskeskeisyyttä

Asiakkaana olet aina avainasemassa. Kuuntelemme tarpeesi ja reagoimme aina viipymättä ratkaistaksemme toiveesi.

Vauhtia ja ketteryyttä

Pyrimme aina suorittamaan kaikki toimeksiannot tehokkaasti ja joustavasti, ammattitaidolla.

Läpinäkyvyyttä

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja työmme perustuu luottamukseen ja avoimuuteen kumppaneitamme, asiakkaitamme ja työntekijöitä kohtaan.

Kehitystä

Panostamme merkittävästi jatkuvaan kehittämiseen säilyttääksemme johtavan asemamme palveluntarjoajana toiminta-alueillamme.

Olisitko sinä yksi meistä?

Tällä hetkellä mcare Group työllistää 70 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Näissä kolmessa maassa konserni tarjoaa huolto- takaisinosto- ja kierrätyspalveluita sekä kunnostettujen laitteiden jälleenmyyntiä.

Hae töitä
mcare Group tunnetaan kilpailukykyisistä hinnoistaan, mutta vielä tärkeämpää on laatumme ja palvelumme nopeus. Olemme ylpeitä ongelmien ratkaisemisesta.
Matti Uronen
Chief Executive, mcare