mcare ja Samsung yhteistyöhön

mcare ja Samsung ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla mcaresta tulee Samsungin virallinen huoltokumppani myös Suomessa.

Toimiva ja luotettava huolto on olennainen osa sekä tuotelupaustamme että Samsung-brändikokemusta. Meillä on ilo laajentaa palveluverkostoamme tällä uudella sopimuksella mcaren kanssa. mcare on osoittanut kyvykkyytensä toimia Samsung huoltokumppanina Ruotsissa, joten on ilo saada sama laadukas konsepti myös Suomeen. mcare on pitkään toiminut Suomen markkinassa ja osoittanut toiminnallaan palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo Samsung Suomen mobiilituotteiden huoltopäällikkö Tomi Viro.
mcare on menestynyt Ruotsissa Samsung valtuutettuna huoltokumppanina marraskuusta 2022 lähtien ja tulemme hyödyntämään sieltä opitut parhaat praktiikat Suomessa, kommentoi Matti Uronen mcaren kehitysjohtaja.
Olen todella innoissani, kun Samsung valitsi mcaren. Samsung on meille erittäin tärkeä yhteistyökumppani ja täydentää mcaren monimerkkistrategiaa. Yhdessä Samsungin kanssa innovoimme ja tuomme markkinoille uusia kiertotalouspalveluita, joita asiakkaamme arvostavat. Suomessa mcare on saavuttanut korkean asiakastyytyväisyyden, joka on rakennettu luottamuksen ja laadun pohjalta. Samsung valtuutuksen myötä pääsemme palvelemaan asiakkaitamme aiempaa monipuolisemmin, kertoo Sampo Vehkaoja mcaren toimitusjohtaja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.