Kaikki hoituu kanssamme

mcare tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluita yrityksille ja organisaatioille. Palvelusopimusten avulla voit parantaa liiketoimintakriittisten laitteiden käyttöikää ja tehostaa panostustasi kestävään kehitykseen. Käyttöelinkaaren päätteeksi, kun on aika vaihtaa laitteet, tarjoamme tilalle mielenkiintoisen valikoiman kunnostettuja laitteita ja kierrätämme käytetyt kanssasi. Katso kuinka palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan organisaatiosi tavoitteet.

Huoltopalvelut

mcaren palvelusopimukset tarjoavat edullisia, ennakoitavia ja kestäviä mobiililaitteiden huoltopalveluita ICT-laitteille. Palvelumme varmistavat, että voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, me hoidamme loput.

Paranna liiketoimintakriittisten laitteiden käyttöaikaa ja varmista, että sinulla on työkalut työn suorittamiseen
Katso lisää

Kierrätyspalvelut ja kunnostetut laitteet

Hyödynnä käyttämättömien IT-laitteitesi arvo kierrättämällä ne turvallisesti ja kätevästi mcaren avulla. Pidennä kanssamme elektronisten laitteiden elinkaarta, ja anna meidän tehdä kierrätysprosessista sinulle helppoa.

Säästä jopa 50 % laitteisto-ostojen hinnasta korkealaatuisilla kunnostetuilla Apple-laitteilla, ja paranna organisaatiosi panosta kestävään kehitykseen.

Mitä jos voisit tehdä valinnan, joka on sekä taloudellisesti kannattava että ympäristön kannalta kestävä?
Katso lisää