Kierrätyspalvelut ja kunnostetut laitteet

Mineraaliset luonnonvarat ovat syntyneet yli 2 miljardia vuotta
sitten ja me ihmiset käytämme lopputuotteina elektroniikkaa vain muutaman vuoden.
Me mcarella haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kantaa kortemme kekoon ja kehittää vastuullista kiertotaloutta.

Kierrätä IT-laitteistosi turvallisesti, ja vapauta niissä oleva arvo liiketoimintasi käyttöön

Nopeaa ja helppoa – Keskity liiketoiminnan tärkeimpiin prioriteetteihin, ja anna meidän hoitaa koko prosessi. Noudamme laitteet sopimuksen mukaan,  tietoturvakäsittelemme, arvioimme ja maksamme viipymättä.
Turvallista ja luotettavaa – Yli 10 vuoden kokemus huoltoliiketoiminnasta auttaa meitä ymmärtämään tietoturvan tärkeyden. Työskentelemme luotettujen kumppaneiden kanssa, jotka ovat alansa johtavia toimijoita ja noudatamme tiukkoja protokollia omissa tiloissamme ja toiminnassamme.
Fiksua taloudellisesti ja ekologisesti – Vanhemmillakin laitteilla on usein arvoa, mutta mitä nopeammin toimit, sitä enemmän niistä hyödyt taloudellisesti.  Samalla kun kasvatat budjettiasi, teet myös hyvää planeetallemme tarjoamalla laitteillesi uuden elämän.

Säästä jopa 50 % Applen laitteiston ostoista

Kestävää – Apple-laitteet ovat sekä kestäviä että laadukkaita, ja myös käytetyt laitteet saavat ohjelmistopäivityksiä vielä vuosia. Kunnostetun laitteen valinta auttaa vähentämään haitallisia CO2-päästöjä ja vähentämään tarvetta jo ennestään niukkojen raaka-aineiden louhintaan.
Laadukasta – Asiantuntijamme tarkastavat, testaavat ja kunnostavat kaikki laitteet turvallisesti käyttämällä vain aitoja Applen varaosia. Kunnostetut laitteemme toimivat aivan kuin uudet ja niillä on 12 kuukauden takuu.
Taloudellista – Kunnostetun laitteen valitseminen tarjoaa sinulle erinomaista laatua edulliseen hintaan! Säästä jopa 50 % verrattuna uuden laitteen ostamiseen.

Ota yhteyttä

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.