mcare tarjoaa Helsingin ydinkeskustan ainoan valtuutetun Samsung-mobiilihuollon!

mcare laajentaa palvelujaan Helsingin keskustassa ja tarjoaa nyt ainoana valtuutettuna huoltoliikkeenä Samsungin mobiililaitteiden huoltoa Kampin myymälässä.

Tämä tarkoittaa, että Samsungin laitteiden käyttäjät voivat saada nopeaa ja luotettavaa huoltopalvelua keskeisellä sijainnilla.

Kampin myymälä, joka on ollut suosittu Apple-käyttäjien keskuudessa vuodesta 2009, tarjoaa nyt myös Samsung-huoltopalvelut.

mcaren pitkäaikainen kumppanuus Applen kanssa ja uusimpana Samsungin virallisena huoltokumppanina vuodesta 2023 lähtien takaavat korkealaatuisen palvelun.

Aiemmin Samsung-huollot suoritettiin vain mcaren keskushuollossa, mutta nyt Kampin myymälän uudistetut huoltotilat mahdollistavat paikalliset huollot.

Löydät meidät:

Tervetuloa mcaren Kampin myymälään, missä asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa Samsung-,  Apple-, OnePlus-, Nokia HMD-, ja Oppo huoltotarpeissa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.