Tervetuloa tutustumaan mcaren uuteen brändi-ilmeeseen ja verkkokauppaan

mcare on vastuullinen pohjoismainen ICT-laitteiden huolto- jakorjauspalvelujen tarjoaja ja johtava valtuutettu Applen palveluntarjoaja. Parhaillaan mcare vahvistaa brändinsä tunnettuutta muun muassa uuden,yhtenäisen brändi-ilmeen ja verkkokaupan avulla.

ICT-laitteiden huolto- ja korjauspalveluja tarjoava mcare yhtenäistää parhaillaan ilmettään ja palvelujaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Brändin kirkastaminen liittyy mcaren toimitusjohtaja Matti Urosen mukaan yrityksen entistä vahvempaan sitoutumiseen kiertotalouden toimintaperiaatteisiin.

”Tulevina vuosina kehitämme erityisesti korjausliiketoiminnan laajentamista, innovatiivisten ja elinikää pidentävien palveluiden tuotteistamista ja kierrätyksen edistämistä. Vastuullinen osallistuminen kiertotalouteen on olennainen osa liiketoimintaamme, ja haluamme tuoda sen selkeämmin esiin brändimme viestinnässä. Olemme panostaneet vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme jo pitkään, ja ekologisuus on aidosti osa palvelutarjontaamme”, Uronen toteaa.

mcaresta on kymmenessä vuodessa kasvanut Pohjoismaiden suurin Applen korjauspalveluyritys, ja palvelutarjontamme kattaa useimmat suuret ICT-brändit. Pidennämme noin 150 000 laitteen elinkaarta vuosittain, ja asiakastyytyväisyytemme on poikkeuksellisen korkea.

”Yhtenäistämme ilmettämme ja palvelutarjontaamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tavoitteemme on lisätä konsernimme ja palvelujemme tunnettuutta. Panostamme erityisesti yrityksille suunnattuihin palvelupaketteihin, joiden B2B-markkinointia tehostamme”, Uronen sanoo.

Huhtikuussa avattu verkkokauppa tarjoaa sekä yrityksille että yksityishenkilöille luotettavaa ja kätevää ICT-laitteiden korjaus- ja huoltopalvelua, johon kuuluu myös tietojen varmuuskopiointi ja palautus. Pidämme huolta myös logistiikasta ja sen vastuullisuudesta. Tarjoamme takaisinostopalvelua laitteille, jotka eivät enää vastaa käyttäjän tarpeita tai eivät toimi. Yrityksille suunnattujen palvelupakettien avulla asiakkaamme voivat varautua liiketoimintaan kuuluviin ICT-laitteiden huolto- ja korjauskuluihin niiden koko elinkaaren ajalle.

Tutustu uudistettuihin verkkosivuihin:

www.mcare.fi

Suora linkki verkkokauppaan:

www.mcared.com

Yhteystiedot:

Toimitusjohtaja Matti Uronen

matti.uronen@mcare.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.