Sampo Vehkaoja aloittaa mcare Group Oy:n toimitusjohtajana

Mcare Group Oy:n toimitusjohtajana aloittaa tänään 1.2.2023 Sampo Vehkaoja, jolla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus teknologiateollisuudesta. Vehkaoja siirtyy mcarelle tietoturvayhtiö Check Pointilta, jossa hän on toiminut viimeiset kolme vuotta Suomen ja Baltian alueen maajohtajana.

Aiemmin Vehkaoja on toiminut johtotehtävissä mm. Dellillä ja Salesforcella. Dellillä hän lanseerasi palveluliiketoiminnan Itä-Eurooppaan, Lähi-Itään ja Afrikkaan. Salesforcella hän veti viisi vuotta palveluliiketoimintaa ja Pohjoismaiden myyntiä.

Kokemukseni myynti- ja maaorganisaatioiden vetämisestä teknologiayhtiöissä antaa vahvan pohjan mcaren myynnin kiihdyttämiselle. Keskitymme jatkossakin mcarella auttamaan asiakkaitamme menestykseen ja avaamme uusia myyntikanavia vauhdittamaan kasvua.

Vehkaoja aloitti yhtiöön tutustumisen jo hyvissä ajoin ennen helmikuuta ja nyt nimityksen astuessa voimaan, mcaren aiempi toimitusjohtaja Matti Uronen siirtyy SVP, Business Development rooliin.

Vehkaoja kertoo kiinnostuneensa mcaresta, koska yrityksellä on Pohjoismaissa vahva asema kiertotalouden toimijana. Hän uskoo vakaasti yhtiön menestyksekkääseen tulevaisuuteen ja pitää viisinkertaista valuaatiota mahdollisena lähitulevaisuudessa.

Olen maltillinen sijoittaja ja sijoitan nyt meneillään olevassa osakeannissa mcareen kuusinumeroisen summan. Näen horisontissa täysin mahdollisena viisinkertaisen valuaation 3–5 vuoden kuluessa.

Mcare Group Oy:llä on 10.2. asti meneillään osakeanti kasvurahoitusyhtiö Springvestin kautta.

Alkuvuosi on ollut mcarelle muutenkin kiireinen, kun laitemyyntiin tuli tammikuussa räjähdysmäinen yli 200 prosentin kasvuharppaus. Vehkaoja uskoo, että markkina tulee jatkossakin kasvamaan voimakkaasti ja mcarella on hyvät mahdollisuudet olla markkinakilpailun voittaja.

Yritys on ymmärtänyt asiakaspalvelun ja asiakkaiden kanssa onnistumisen merkityksen. Tämän kivijalan päälle on helppo rakentaa.

Vehkaojan mukaan mcaren nykyinen huoltoliiketoiminta antaa hyvän ponnahduslaudan myös uusille liiketoiminta-alueille.

Viime vuonna lanseeratut Re-commerce- ja Services- liiketoiminnat tulevat toimimaan voimakkaan kasvun moottoreina. Uskon, että näiden rinnalle löytyy lisää synergiaa tuovia uusia liiketoimintoja. On myös hyvä muistaa, että nämä liiketoiminnat ovat toiminnassa tällä hetkellä vasta Suomessa, eli potentiaali Pohjoismaissa on merkittävä. Vuodesta 2023 on tulossa meille ennätyksellinen ja se on vasta alkua!

Tutustu mcaren osakeantiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.