mcaren kansainvälistymishankkeelle vetoapua EU:n kehittämisrahoituksella

mcare toimii pohjoismaisesti elektroniikkalaitteiden korkeatasoisena huolto- ja kiertotalouspalveluntarjoajana. Avainasiakkaitamme ovat jälleenmyyjät, vakuutusyhtiöt, puhelinoperaattorit sekä muut yritykset, kuluttajia unohtamatta. mcaren asiakas- ja kumppanityytyväisyys ovat vuosi toisensa jälkeen huipputasolla. 

mcaren huoltoliiketoiminta on onnistunut hankkimaan vahvan markkina-aseman Pohjoismaissa ja konserni tavoittelee nyt nopeaa liikevaihdon kasvua kansainvälisyyttä lisäämällä. Kasvua haetaan laajentamalla kunnostettujen elektroniikkalaitteiden myyntiä Suomen ulkopuolelle, SLA+-palveluliiketoiminnan avaamisella uusille markkinoille Euroopassa, sekä kasvattamalla huoltoliiketoiminnan potentiaalia monimerkki-huoltopalveluiden kansainvälistymisellä.

mcarelle on myönnetty EU:n rahoitustukea, ja näillä ELY-keskuksen rahoittamien hankkeiden tarkoituksenaon luoda mahdollisuuksia liiketoimintojen nopealle kansainvälistymiselle.

Tammikuussa 2022 käynnistyvien hankkeiden aikana tehdään laaja-alaisesti kansainvälistymiseen liittyviä selvityksiä ja toimenpiteitä. Työtä taustoitetaan markkinakartoituksella kohdemarkkinoilla. Tavoitteena on luoda kattava kansainvälistymisstrategia toiminnan tehokkuuden takaamiseksi. Markkinatutkimuksen lisäksi hankkeeseen kuuluu yhteistyökumppaneiden ja myyntikanavien valinta, brändi- ja tuotetietoisuuden lisäämiseen tähtäävien toimenpiteiden suunnittelu sekä myynnin / jakelukanavien suunnittelu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.