mcarelle uusi konsernin toimitusjohtaja ja samalla käynnistyy uusi sijoituskierros

"Voidakseen jatkaa pohjoismaista laajentumistaja säilyttää ainutlaatuisen asiakaskeskeisyytemme ja laatumme, mcare vahvistaa johtajuuttaan nimittämällä uuden konsernin toimitusjohtajan ja käynnistämällä uuden 7 miljoonan euron sijoituskierroksen Springvestin kanssa; toteaa mcare Groupin hallituksen puheenjohtaja Petri Kalliokoski."

Sampo Vehkaoja on nimitetty konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi. Sampo aloittaa konsernin toimitusjohtajana 1.2.2023. Sampolla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä teknologiayrityksissä, kuten Dell, Salesforce ja Check PointSoftware.

mcaren nykyinen toimitusjohtaja ja merkittävä osakkeenomistaja Matti Uronen jatkaa liiketoiminnan kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Muut johtoryhmän jäsenet ovat Mika Björksten operatiivisena johtajana, Timo Nurminiemi talousjohtajana, Uki Heng palveluliiketoiminnan johtajana ja Jerker Holma re-commerce-liiketoiminnanjohtajana.

"Olen innoissanisaadessani Sampon osaksi ydintiimiämme. Sampolla on vaikuttava kokemus kansainvälisen myynnin kasvun edistämisestä. Olemme tehneet mcaresta pohjoismaisen menestystarinan, ja nyt uusien huoltovaltuutusten, re-commerce-liiketoiminnan ja laajan palveluvalikoiman myötä mcare on valmis kasvamaan seuraavalle tasolle, jossa Sampon laaja kokemus on merkittävä hyöty, sanoo konsernin nykyinen toimitusjohtaja ja osakas Matti Uronen."

"mcare keskittyy asiakkaiden menestykseen, minkä seurauksena se on voittanut useita uusia brändejä ja laajentunut uusille liiketoiminta-alueille viime vuosina haastavista markkinoista huolimatta. Nordic EASC AB:n liiketoiminnan (Samsungin valtuuttama korjauspalvelujen tarjoaja Ruotsissa) äskettäisen oston myötä mcare on vahvassa asemassa ja sillä on valtava kasvupotentiaali Pohjoismaisilla markkinoilla. Buyback -palvelut ja palveluliiketoiminta ovat jo osoittaneet kasvua, nyt on aika kiihdyttää ne seuraavalle tasolle, sanoo konsernin uusi toimitusjohtaja Sampo Vehkaoja."

Joel Mansnerus perusti mcare Groupin vuonna 2009 Helsingissä palvellakseen paremmin asiakkaita, joilla on Applen laitteita. Vuoden 2022 lopussa mcare saavutti täyden monituotemerkin palveluntarjoajan aseman, joka palvelee kaikkia tärkeimpiä mobiilibrändejä, kuten Apple, Samsung, OnePlus, Nokia HMD, Xiaomi ja monet muut. Tänä päivänä mcare Group on aito kiertotalousyritys, joka tarjoaa korjaus-, käytettyjen laitteiden jälleenmyynti- ja elinkaaripalveluita. Lisätietoja saat alla olevista yhteystiedoista.

Hallituksen puheenjohtaja
Petri Kalliokoski +358405267122, petri.kalliokoski@mcare.fi

Johtaja, liiketoiminnankehitys
Matti Uronen +358 44 092 6962, matti.uronen@mcare.fi  

Perustaja ja hallituksen jäsen
Joel Mansnerus +358504947677, joel.mansnerus@mcare.fi

Konsernin toimitusjohtaja(1. helmikuuta 2023) Sampo Vehkaoja, sampo.vehkaoja@mcare.fi

 Perustietoasiakirja mcare Group Oy

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.