mcare ostaa Ruotsin johtavan Samsung -merkkihuollon

mcare ostaa johtavan Samsung -merkkihuollon Ruotsissa ja avaa samalla mahdollisuuden sijoittaa kasvavaan kiertotalousyritykseen. Ostamalla Nordic EASC AB:n liiketoiminnan, mcare laajentaa palveluvalikoimaansa entistä kattavammaksi. Kahden viime vuoden aikana mcare on kasvanut Pohjoismaiden suurimmasta Apple-merkkihuollosta monimerkkiseksi huoltoliikkeeksi, joka tarjoaa valtuuttettua huoltoa myös OnePlus-, Xiaomi-, HMD Nokia-, RealMe-, Oppo- ja Huawei merkkisille laitteille.

Osana mcaren kolmen kulmakiven strategiaa usean tuotemerkin valtuutettu huolto toimii mcaren laajenevan liiketoiminnan ytimenä vaihto-/takaisinosto- ja elinkaarisopimuspalvelujen lisäksi. "Lisäämällä Samsungin tuotemerkkivalikoimaamme mcare tulee vahvemmaksi markkinoilla. mcare pystyy tarjoamaan kaikkien tärkeimpien tuotemerkkien huoltopalvelut nykyisille ja uusille asiakkailleen. mcare kehittää myös sitä tukevia elinkaari- ja takaisinostopalveluita, jotka vauhdittavat kasvua kaikilla osa-alueilla. Viime vuodet ovat osoittaneet, että kiertotalous on pääsemässä isosti markkinoille ja mcare on täydellisessä asemassa hyödyntämään tätä. Tarjoamalla korjaus-, elinkaaripalveluita sekä takaisinosto- ja uudelleenkäyttöpalveluita mcare on todellinen kiertotalousyritys”, mcaren toimitusjohtaja Matti Uronen toteaa. Hänellä on ollut keskeinen rooli mcaren uuden kiertotaloutta korostavan strategian toteuttamisessa nimityksestään vuodesta2021 lähtien.

mcare onneuvotellut useiden yritysten kanssa vuoden 2022 aikana löytääkseen sopivia yrityskauppakohteita. Ensimmäisenä onnistuneena virstanpylväänä yrityskauppojen tiellä, Nordic EASC AB:n mobiililiiketoiminta keskittyy valtuutettuihin Samsung-korjauksiin ja sillä on määräävä markkina-asema Ruotsissa. OstamallaNordic EASC AB:n mobiililiiketoiminnan mcare pystyy toimimaan valtuutettuna Samsung-huoltona Ruotsin markkinoilla. "Etsimme aktiivisesti uusia yrityskauppakohteit,jotka tukevat liiketoimintamme ja palvelutarjontamme laajentumista sekä kasvua Pohjoismaisilla ja Eurooppalaisilla markkinoilla", hallituksen puheenjohtaja Petri Kalliokoski lisää.

mcare  on aloittanut rahoituskierroksen tarjoamalla vaihtovelkakirjalainaa nykyisille ja uusille sijoittajilleen. mcare pyrkii keräämään enintään 2,5 miljoonaa euroa, joka investoidaan tukemaan odotettua +50%: n kasvua vuodelle 2023 - nykyisestä 20 miljoonan euron vuositulosta 30+miljoonaan euroon. mcaren tavoitteena on saavuttaa 100 miljoonan liikevaihto vuoteen 2025 mennessä. Nykyinen sijoituskierros päättyy, kun se merkitään kokonaan, tai viimeistään 10. marraskuuta.

mcare on yksi Pohjoismaiden suurimmista korjaus- ja huoltoyrityksistä, joka keskittyy jälleenmyyjien, teleoperaattoreiden ja B2B-asiakkaiden myynnin myynnin jälkeisiin- ja elinkaaripalveluihin. mcare tarjoaa korjaus-ja takaisinostopalveluita myös kuluttaja-asiakkaille kaikille merkittäville laitebrändeille. mcare tunnetaan poikkeuksellisen korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja se innovoi jatkuvasti uusia tapoja liiketoiminnan laajentamiseksi. mcare perustettiin vuonna 2009, ja se on sittemmin laajentanut miljoonien laitteiden käyttöikää.

Lisätietoja:

Petri Kalliokoski, Hallituksen puheenjohtaja

+358  40 526 7122

petri.kalliokoski@mcare.fi

Matti Uronen, Toimitusjohtaja

+358 44 092 6962

matti.uronen@mcare.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.