mcare + DNA = Yritysten laitteet ja niihin liittyvät palvelut samassa paketissa

Olipa kyse sitten pienyrityksestä tai isosta korporaatiosta, työvälineet ovat välttämätön osa, että pyörät pyörivät ja bisnes rullaa. Laitteiden kirjo on laaja ja mitä isommasta yrityksestä on kyse, sitä suurempi määrä älylaitteita pyörii jatkuvassa käytössä. Laitteet ovat elinkaarensa eri vaiheissa, niitä rikkoontuu käytössä ja henkilöstö vaihtuu, jolloin laitekanta ja -tarve vaihtelee tasaisesti.

Yrityksille on onneksi tarjolla ratkaisuja, joiden avulla sekä laitteet että niiden käyttöä tukevien palveluiden hankinta onnistuu helposti. Yhdistämällä laitteen ja palveluiden hankinta varmistetaan, että työvälineet ovat aina ajan tasalla ja työt jatkuvat vikatilanteista huolimatta. Budjetoinninkin kannalta tämä lisää ennakoitavuutta, eikä laitekantaan tule nurkan takaa yllättäviä investointitarpeita.

mcaren kanssa yhteistyössä toteutettava DNA Palvelulaite on juurikin yritysten moninaisiin ja vaihteleviin laitetarpeisiin vastaava kokonaispalvelu.

Meistä on todella hienoa olla mukana toteuttamassa tätä monipuolista kokonaisuutta, Uki Heng mcaren palveluliiketoiminnan johtaja sanoo.

Yhden kumppanin kautta hoituu siis kaikki; laitehankinta, laiterekisteri, rahoitus, huoltotilaukset, laskutus sekä elinkaaren päätteeksi tietoturvallinen kierrätys. Huoltoa vaativissa tilanteissa toimitamme lainalaitteen huollon ajaksi, jolloin työt jatkuvat normaalisti laiterikosta huolimatta. Laitteen sopimuskauden lopuksi, huolehdimme niiden vastuullisesta ja tietoturvallisesta kierrättämisestä. Ja toki, mikäli laitteen elinkaarta on vielä jäljellä, annamme sille uuden elämän myymällä sen huollettuna uudelle omistajalleen – ympäristö kiittää.

DNA Palvelulaitteen edut
Kustannuksien ennakointi on helpompaa

Palvelulaitteiden myötä ennakoit yrityksesi laitekuluja paremmin.

Kaikki hoituu yhden kumppanin kautta

Palvelulaitteeseen liittyvät asiat hoidetaan DNA:n kautta, laskutuksesta huoltotilauksiin, käyttöotosta kierrätykseen.

Vastuullinen valinta

Laitteet kierrätetään tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti sopimuskauden lopuksi.

Yrityksen laitekanta pysyy ajantasalla

Vaihtosyklin myötä yrityksen laitteet ja käyttöjärjestelmät pysyvät ajan tasalla.

DNA Palvelulaite mahdollistaa mobiililaitteet yrityksen käyttöön helposti ja kustannustehokkaasti kuukausimaksulla joustavasti 12kk – 36kk sopimuskaudeksi. mcare varmistaa sopimuskauden ajan laitteiden valtuutetusta huollosta ja korjauksista. Lisäksi DNA Palvelulaitteeseen kuuluu myös raportti kierrätyksen avulla saavutetuista CO2-säästöistä.

Vastuullisuus on tärkeä arvo meille ja asiakkaillemme. Myös asiakkailtamme vaaditaan yhä enemmän tietoa heidän vastuullisuustoimistaan, joten me osaltamme pyrimme tarjoamaan sitä, kertoo Riikka Sillanpää DNA:n B2B mobiilipäätelaitteista vastaava Business Manager.

Kiinnostuitko? Tutustu DNA Palvelulaitteeseen tarkemmin ja saat yrityksesi mobiililaitehankinnat kuntoon helposti ja vastuullisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme vastaanottaneet sen ja vastaamme sinulle viipymättä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Saattaisit myös olla kiinnostunut

Huoltopalvelumme kattaa huollot koko Pohjois-Euroopan alueella. mcare sijaitsee Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Siksi pystymme toimimaan joustavasti ja nopeasti kun hätä sitä vaatii.