Noutopalvelu

Haluamme helpottaa Apple-laitteesi huoltoprosessia, ja tarjoamme siksi asiakkaillemme laitteen ilmaisen noudon Helsingissä, Kehä III:n sisällä arkisin klo 9-16.

Voit pyytää noudon työpaikaltasi tai kotiosoitteestasi, sinulle parhaiten sopivana aikana. Muistathan antaa lisätietoa tilauksessasi, mikäli noudon yhteydessä on huomioitava kerroksia, ovi-/porttikoodeja, tms.

Tarjous koskee kaikkia Apple-laitteita (esim. iPhone, iPad, Mac) alla olevien ehtojen ja ohjeiden mukaisesti.

Lähettimme noutaa laitteesi aamu- tai iltapäivisin klo 9-13 tai 12-16 välisinä aikoina.

Ilmainen palvelu koskee ainoastaan laitteen noutoa asiakkaalta huoltoon. Voitte noutaa laitteen huollon jälkeen Helsingin toimipisteestämme veloituksetta. Vaihtoehtoisesti voimme myös palauttaa laitteesi suoraan koti- tai työosoitteeseesi autolla hintaan 14,90 €, samoilla aikaväleillä kuin noutopalvelussa.

Varaa noutosi seuraavasti:

  1. Tee huoltotilaus asiakasliittymämme kautta täällä.
  2. Valitse toimipisteeksi "Huoltokeskus" ja toimitustavaksi "Noutopalvelu Helsinki".
  3. Valitse noudolle sinulle sopiva päivämäärä.
  4. Valitse noudolle aikaväli (9-13 tai 12-16).
  5. Valitse haluttu toimitustapa valmistuneelle laitteelle.

Varmistathan että annat tarkat tiedot noudosta, esimerkiksi jos kuskimme tarvitsee tarkempia tietoja löytääkseen perille, jos talossa on ovikoodi, jne. Otamme sinuun yhteyttä jos tarvitsemme lisätietoja noutopalvelupyyntöäsi koskien, muussa tapauksessa tulemme noutamaan laitteesi valitulla aikavälillä.

Tilauksen yhteenvedossa voit nähdä valitsemasi noutoajankohdan, sekä mahdolliset valitut lisätuotteet ja palvelut.

 

Noutopalvelun peruutus ja ehdot

Noutotilaukset on peruutettava sähköpostitse: logistiikka@mcare.fi tai puhelimitse 020 766 1670 viimeistään 12 tuntia ennen sovittua noutoajankohtaa. Mikäli peruutusta ei tehdä ajoissa, mcare pidättää oikeuden veloittaa normaalin noutomaksun 14,90€.

Rekisteröimme kaikki IP-osoitteet varauksen yhteydessä väärinkäytösten ehkäisemiseksi. Varmistathan, että olet tavoitettavissa valittuna noutoajankohtana. Jos kuskimme ei onnistu noutamaan laitetta tai ei saa yhteyshenkilöön yhteyttä, perimme tarpeettomasta/peruuttamattomasta kuljetuksesta 14,90 €.

mcare ei vastaa kuljetusvahingoista tai laitteista, jotka eivät ole asianmukaisesti suojattuja kuljetusta varten. Teemme aina parhaamme jotta voimme noutaa laitteesi niin pian kuin mahdollista ja sovitulla ajalla, mutta mcare ei ole vastuussa meistä riippumattomista seikoista jotka voivat aiheuttaa myöhästymistä noudossa, kuten epätavallinen ruuhkatilanne, onnettumuus tai muu näihin verrattavissa oleva sattuma.