Muut Apple-huollot - iPod, Apple TV, Beats

mcarella huollamme kaikkia Apple-tuotteita. Voit pyytää hinta-arvion tai tehdä huoltotilauksen, jos kyseessä on esimerkiksi iPod, Apple TV, Beats tai muu Apple-laite. Voimme avustaa myös kun kyseessä on vanhempi Apple-tuote, pyydä hinta-arvio omalle laitteellesi alla olevan lomakkeen kautta.

Tee huoltotilaus ›         Seuraa huoltoasi ›

apple-tv

Pyydä hinta-arvio huollolle

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin

Laitteen merkki ja malli *

Sarjanumero tai IMEI
(Huom! nopeuttaa kysymyksesi käsittelyä)

Paikkakunta *

Kuvaus viasta *

mcaren toimintamalli

Toimita laitteesi meille vaivattomasti joko postitse tai lähimpään toimipisteeseemme. Näet yhteystietomme täältä ja ohjeita postitukseen täältä.

Apple-huolto joka säilyttää laitteesi takuun on päivänselvä asia mcarella. Applen valtuuttamana huoltoliikkeenä käytämme vain Applen hyväksymiä virallisia osia. Voit olla varma, että Applen myöntämä takuu säilyy laitteessasi huollon jälkeenkin. Otamme kaikki huoltotilaukset käsittelyn alle työpäivän sisällä.

Otamme sinuun yhteyttä huollon aikana jos huollossa ilmenee kysymyksiä, tai varmistaaksemme tietoja. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja tekstiviestin välityksellä heti kun laitteesi on noudettavissa, tai kun se on meiltä lähetetty. Voit aina myös seurata huoltotilaustasi asiakasliittymämme kautta täältä.