mcare Oy - Yrityshistoria

mcare Oy on vuonna 2010 perustettu Applen valtuuttama huoltoliike (Apple Authorised Service Provider – AASP), jonka liikeidea on yksinkertaisesti tarjota parempaa huoltopalvelua Apple-tuotteiden käyttäjille sekä jälleenmyyjille.

60 mcarelaisen yhteenlaskettu kokemus Apple-tuotteiden korjauksista on äärimmäisen kattava. Kokemuksemme taustalta löytyy tekijöitä usealta eri Apple-teknologian osa-alueelta ja tämä näkyy myös henkilökuntamme Apple-sertifioinneissa, joita ovat muun muassa ACSA, ACTA, ACMT, ACSP. Mikä tärkeintä, olemme kaikki myös Apple tuotteiden käyttäjiä, josta on suurta etua ongelmien tunnistamisessa ja ratkaisemisessa.

kartta

mcaren filosofia

Helppo ja nopea

Tarjoamme huoltopalveluitamme edullisesti kiinteästi hinnoiteltuna, joka helpottaa korjauspäätöksiä ja poistaa ikävät yllätykset korjauslaskujen suhteen. Teemme Mac-tietokoneiden korjausarviot asiakkaillemme täysin maksutta, joten koneen tuominen huoltoon on aina veloituksetonta, kunnes asiakas tekee korjauspäätöksen. Näin myöskään takuunalaisista laitteista ei koskaan tule ikäviä korjauslaskuja esimerkiksi “ohjelmisto-ongelmiin” vedoten.

Pyrimme muutenkin kaikin tavoin helpottamaan asiointia kanssamme. Huoltotilaukset voi toimittaa meille usealla eri tavalla ja huoltotilauksen voi maksaa suoraan verkossa lähes kaikilla suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, postiennakkona ja luottokunnan korteilla. Yrityksille maksutapoina ovat lisäksi verkko-, sähköposti- tai paperilasku. Huoltotilauksen voi tehdä suoraan verkkosivujemme kautta, ja samalla järjestelmämme antaa laitteelle Applen globaalin huoltotietokantaan perustuvan takuustatuksenkin.

Kattava palvelupaketti

Apple-huoltopalvelumme kattavat niin kuluttajien kuin yritysten ja jälleenmyyjien tarpeet.

Keskeisellä paikalla

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme huoltokeskuksissamme, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupunkien ydinkeskustoissa, jonne on aina helppo löytää.

Sujuva toimitus

Meille voi toimittaa laitteet huoltoon myös eri kuljetusyhtiöitä käyttäen. Postin kautta tulevat lähetykset tuodaan meille kahdesti päivässä, perille saakka kannettuna. Kuriiriyhteistyökumppanimme Bring Express palvelee pääkaupunkiseudulla 8-20 välillä ja lisäksi toimimme laajasti myös UPS:n kanssa.

Korkea asiakastyytyväisyys

Applen asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan kokonaistyytyväisyys palveluihimme oli vuonna 2014 yli 90%.

Tervetuloa asioimaan mcaren kanssa!

 

Lue mcaren yleiset palveluehdot (pdf)

Avoimet työpaikat

Voit myös lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@mcare.fi

Ota yhteyttä

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin

Aihe *

Viesti *