mcare – Nopea ja osaava kumppanisi Apple-tuotteiden huollossa

Luotettava Apple-huollon palveluntarjoaja vuodesta 2010

mcare on Suomen suurin pelkästään Apple-tuotteiden huoltoon erikoistunut yritys. Huollamme kuukausittain yli 3000 Apple-tuotetta Suomessa. Suuri huoltovolyymimme, tiivis yhteistyö Applen huolto-organisaation kanssa ja jatkuva teknikkojemme koulutus pitää osaamisemme huipputerässä. Tehtävämme Apple-tuotteiden huoltona on suorittaa jokainen huoltotapaus niin hyvin ja sujuvasti kuin mahdollista, joka näkyy asiakastyytyväisyysluvuissamme. Näin lisäämme asiakasuskollisuutta asiakasyrityksiemme osalta sekä tuemme Apple-tuotteiden hyvää mainetta.

mcare palvelee yrityksiä, jälleenmyyjiä sekä julkishallintoa Suomen ja Ruotsin alueella.

kartta

Yritykset

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä pienistä yrityksistä suuriin konserneihin. Teemme paljon yhteistyötä mm. vakuutusyhtiöiden, IT-palvelutalojen IT-jälleenmyyjien ja suurien jälleenmyyntiketjujen sekä koulujen ja kuntien kanssa.

Tavoitteemme on tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisimman mutkatonta ja sujuvaa palvelua. Logistiikkamme tavoittaa kaikki asiakkaamme Suomen ja Ruotsin sisällä yhdessä vuorokaudessa. Huolto- ja kuljetustilauksen luominen sekä seuranta toimii tehokkaasti yritysportaalimme kautta. Toimipisteemme sijaitsevat helposti tavoitettavilla paikoilla, jotta myös loppukäyttäjien on helppo asioida kanssamme suoraan.

Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjille löydämme varmasti aina helpoimmat tavat toimia kanssamme. Olemme toimittaneet laitteita valmiilla huoltosopimuksilla jälleenmyyjien kautta niin yrityksille kun kouluille ja kunnille.

Vakuutusyhtiöt

Teemme yhteistyötä monen vakuutusyhtiön kanssa, ja avustamme monella eri tavalla turvaamaan asiakastyytyväisyyttä ja turvallista korjaamista kun laitteelle on käynyt vahinko. 

Miksi mcare yrityskumppaniksi?

  • Laajimman huoltovaltuutuksen ansiosta hoidamme ainoana riippumattomana Apple-huoltona kaikki toimeksiannot itse alusta loppuun, tuotteen ostopaikasta riippumatta
  • mcare on Apple-huoltoasioiden ammattilainen, yli 60 IT-ammattilaista palveluksessanne
  • Tarjoamme tehokkaan nettiportaalin palvelunhallintaan sekä -seurantaan
  • Nimetty asiakastiimi mcaressa tuntee asiakkuuden ja vastaa palveluiden sujuvuudesta
  • Jälleenmyyjien kuluttaja-asiakkaille kahden vuoden reklamaatio ilman ylimääräisiä lomakkeita
  • Huoltosopimuksellamme voitte tarjota laitemyynnin lisäksi turvallista laiteomistamista loppuasiakkaille

mcare Huoltosopimus

mcare Huoltosopimus on oiva tapa turvata laitteen toimivuus koko laitteen elinkaaren ajaksi. Sopimuksen voi hankkia laitteen ensimmäisen elinvuoden aikana ja se voi olla voimassa aina 48kk saakka laitteen hankintapäivästä lähtien. Huoltosopimus kattaa laitteessa ilmenevien vikojen korjauksen huoltokuljetuksineen ja paljon muuta!

Kysy lisää huoltosopimuksestamme sekä yrityspalveluistamme osoitteesta:

b2b@mcare.fi tai puhelimitse 020 766 1670

Tervetuloa mcaren yritysasiakkaaksi!

Joel Mansnerus
Toimitusjohtaja


 

mcarepro-logo

mcare pro on Suomen suurin Applen teknologioihin erikoistunut it-asiantuntijapalvelujen tarjoaja. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita, joiden toiminnassa käytetään Apple-laitteita tai jotka haluavat kehittää ja ylläpitää tietoympäristöään Applen teknologioita hyödyntäen. Näiden joukossa on mm. Suomen johtavia mainostoimistoja, arkkitehtitoimistoja ja muita asiantuntijaorganisaatioita sekä oppilaitoksia.

Asiantuntijamme liikkuvat ympäri Suomea ja Suomen ulkopuolella. mcare pro muodostaa mcaren yhdessä kokonaisuuden, jonka palveluksessa on yli 70 Apple-asiantuntijaa.

Olemme aina asiakkaan asialla; lähtökohtana on asiakkaan tarve ja olemassa olevat järjestelmät. Toimintamme on läpinäkyvää sekä laite- ja järjestelmätoimittajista riippumatonta.

Ota yhteyttä:

www.mcare.pro
asiakaspalvelu@mcare.pro

Ota yhteyttä

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin

Aihe *

Viesti *