Nyt laitteet kuntoon kesän jäljiltä!

Kesälomat lähenevät loppuaan ja on aika aloittaa opiskelut, työt ja harrastukset. Tuo nyt kannettava tietokoneesi huoltoon, niin vanha työjuhtasi saa helposti vuoden tai kaksi lisää käyttöaikaa!

Myös tietotekniset laitteet kuten iPadit, Macbookit ja muut kesän reissuilla mukana kulkeneet laitteet kaipaavat välillä huoltoa ja huolenpitoa, jotta ne jaksavat mukana arjessa viikosta toiseen.

Esimerkiksi tuulettimeen kertyy helposti reissussa siitepölyä, huonepölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka tukkivat laitteen ilmanottoa ja kuumentavat laitetta tarpeettomasti.

Voit siis pidentää laitteesi käyttöikää huomattavasti huollattamalla ja puhdistamalla tärkeät työvälineesi säännöllisesti. Muista myös säännöllinen varmuuskopiointi niin vahingon sattuessa vältyt pahimmalta mieliharmilta.

Samalla huoltokäynnillä voit keskustella asiantuntijan kanssa mahdollisista lisämuistin asennuksista tai muista palveluista, joilla voit tehostaa laitteesi toimintaa ja pidentää sen käyttöikää entisestään.

Alensimme hintoja!

Tästä syystä olemme tarkistaneet hintojamme entistä edullisemmiksi ja nyt valtuutetun huoltoammattilaisen tekemän laitteen puhdistuksen sisä- ja ulkopuolelta, saa todella edulliseen 35€ hintaan.

  • Puhdistaminen hiljentää tuulettimen ja tietokoneesi pysyy vakaana
  • Lisämuisti nopeuttaa konettasi huomattavasti

 

Esimerkkejä huoltohinnoista

Pientyö
Esim. muistin asennus/lisäys, käyttöjärjestelmän esiasennus, pohjatassut ja muu pientyö
35 €
Puhdistus
Tietokoneen puhdistus sisä- ja ulkopuolelta
35 €
Korjaustyö
Kiinteä korjaustyön hinta, sisältää puhdistuksen sisä- ja ulkopuolelta (varaosat veloitetaan erikseen)
89 €